Nytt tap for trenerløse Sandefjord, mens Brann surfer videre på tabelltopp

Peter Orry Larsen scoret kampens eneste mål da Brann slo Sandefjord 1-0 borte. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Sandefjord-laget maktet ikke å heve seg etter at klubben kvittet seg med Magnus Powell som hovedtrener. Søndag ble det 0-1-tap hjemme mot Brann i Eliteserien.

Powell fikk bare lede Sandefjord i seks seriekamper før det var slutt.

Geir Ludvig Fevang og Shaun Constable ledet laget i hjemmekampen mot Brann søndag, men heller ikke de maktet å føre klubben fra hvalfangerbyen til en seier på det øverste nivået i Norge.

Ingen av de to lagene spilte sprudlende god offensiv fotball før pause, men kun fem minutter ut i annenomgang sprakk nullen for Sandefjord-keeper Eirik Holmen Johansen.

Brann-laget vant ballen etter en feil i Sandefjord-forsvaret, og Gilbert Koomson satte farten ned mot kortlinjen før han serverte Peter Orry Larsen som plasserte ballen i mål.

SF slet med å skape det helt store foran egne supportere, og Henrik Kjelsrud Johansen kunne fort doblet for Brann etter 75 minutter da han furte til på direkten. Skuddet gikk imidlertid via Lars Grorud og endte i klypene til Holmen Johansen.

Brann fortsatte å skape det som var å snakke om sjanser, og etter 82 minutter ble Koomson servert ballen etter en håpløs pasning av SFs Joackim Olsen Solberg. Til slutt endte ballen hos

Kristoffer Barmen, men midtbanespilleren satte ballen over mål.

Orry Larsens 1-0-scoring var imidlertid med enn nok til å sikre borteseieren, og Brann topper nå Eliteserien med 19 poeng.

For Sandefjord fortsetter nedturen, og laget har nå fem poeng på 13.-plass.