Stensøe-dobbel for Brattvåg

Brattvåg lå under 1-2, men snudde til 3-2-seier over Vålerengas 2.-lag i 2. divisjon, avdeling 2 i fotball søndag. Daniel Stensøe scoret to av målene.

Etter 26 minutter fikk Vålerengas 2.-lag straffe. Sander Haugaard Werni satte inn 1-0-målet. Fem minutter før sidebytte utlignet Stensøe for Brattvåg. Oliver Edvardsen sørget for at Vålerengas 2.-lag tok ledelsen igjen med sin scoring tre minutter senere. Lagene gikk av banen etter første omgang på stillingen 2-1 til Vålerengas 2.-lag.

Innbytter Patrik Dønheim Hjelmseth utlignet for Brattvåg da det var spilt ett kvarter av andre omgang, og Stensøe scoret seiersmålet et kvarter før slutt.

Vålerengas 2.-lags Jonas Levernes pådro seg gult kort.

Etter kampen har både Vålerenga 2 og Brattvåg seks poeng.