Klar for NFL med bare én hånd

22 år gamle Shaquem Griffin blir tidenes første NHL-spiller med bare én hånd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Unggutten ble plukket opp av Seattle Seahawks under NFL-draften natt til søndag.

– Herregud. Jeg kan ikke puste. Jeg prøvde å få ordene ut, men jeg klarte det ikke, sa Griffin til ESPN.

Hånden hans ble amputert bort som fireåring.

– Jeg må fortsette å bevise at folk tar feil. Jeg har mange å motbevise, mange som tviler. Folk har tvilt på meg på hvert eneste nivå, og hver eneste gang har jeg motbevist dem. Det skal jeg gjøre i år også.

Ifølge Aftenposten ble Griffin født 20. juli, to minutter etter tvillingen Shaquill. I motsetning til broren ble Shaquill født med en sykdom som hindret fingrene i å utvikle seg. Derfor ble den venstre hånden amputert.

Tvillingbroren Shaquill spiller også i Seattle Seahawks.

Personvernpolicy