Eckhoff vil lære av feilprioriteringer

Tiril Eckhoff har forstått at hun må bli bedre til å prioritere for å unngå å bli syk. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Tiril Eckhoff har forstått at hun må bli bedre til å prioritere for å unngå å bli syk. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tiril Eckhoff innser at sykdom og «dumme valg» bidro til at hun fikk en svært varierende skiskyttersesong. Nå lover hun å skjerpe seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Innimellom glimtet Eckhoff til, blant annet med OL-bronse på fellesstarten, men det var også stunder i vinter der hun syntes å være uvanlig langt bak de beste.

– Det er litt mye opp og ned, litt mye oppturer og veldig nedturer. Jeg fikk med meg det viktigste, og det var OL-medalje. Men jeg gleder meg veldig til å starte på nytt. Jeg ser jeg har vært mye syk og må ta tak på sånne ting. Jeg må lære litt av de dumme valgene jeg har gjort, sier Eckhoff til NRK.

– Hvor ofte har du vært syk?

– 45 dager. Nesten en og en halv måned, er det ikke det? Dæven, det er trist. Det er litt for mange timer som forsvinner.

Eckhoff er klar på at hun må bli bedre på å prioritere riktig. Hun har også innsett at hun ikke har noen «jernhelse».

– Restitusjon er viktig, å stresse rundt på alt mulig er ikke alltid veldig smart. Jeg må være bedre på spise og sove, sier hun og legger til:

– Jeg har trodd jeg er en «super woman». Det er jeg heller ikke. Så da er det greit å lære at jeg må prioritere trening først.