Klopp vil forlenge med Klavan

Jürgen Klopp ønsker å forlenge med Ragnar Klavan. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix
Jürgen Klopp ønsker å forlenge med Ragnar Klavan. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ragnar Klavan er blitt en nyttig reserve for Liverpool. Nå ønsker manager Jürgen Klopp å forlenge avtalen med den estiske midtstopperen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klavans kontrakt med Anfield-klubben går ut sommeren 2019. Esteren har spilt 51 kamper for Liverpool siden han ble hentet for 4,2 millioner pund fra Augsburg i 2016.

Den tidligere Vålerenga-spilleren er ikke noe førstevalg i Liverpool, men har fått gjentatte sjanser under Klopp, mest når skadene har rammet forsvaret hardt.

– Ja, selvsagt. En fantastisk spiller, en veldig god fotballspiller. Han har alt du trenger. Selvsagt ønsker jeg det, men det er alltid to parter som må bli enige, sier Klopp på spørsmålet om han ønsker å forlenge med Klavan.

Skader og et tett kampprogram med Champions League-spill på menyen har gjort at Klopp nærmest har vært tvunget til å bruke såkalte squad-players ofte.

Alberto Moreno, Danny Ings og Dominic Solanke er i samme posisjon som Klavan.

– Livet er ikke så lett for dem. Vi behandler dem alle med den respekten de fortjener, men til sjuende og sist handler det om at alle ønsker å være i startoppstillingen, sier Klopp.

Personvernpolicy