Kerber og Muguruza haltet ut av Stuttgart-turneringen

Angelique Kerber måtte trekke seg fra WTA-turneringen i Stuttgart torsdag på grunn av smerter i låret. Foto: Marijan Murat, DPA via AP / NTB scanpix
Angelique Kerber måtte trekke seg fra WTA-turneringen i Stuttgart torsdag på grunn av smerter i låret. Foto: Marijan Murat, DPA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hjemmefavoritt og tidligere verdensener Angelique Kerber måtte trekke seg fra Stuttgart Grand Prix med skade torsdag. Det gjorde også Garbiñe Muguruza.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kerber lå under 0-6, 0-2 for latviske Anett Kontaveit da hun kastet inn håndkleet. Årsaken var en skade i låret.

– Jeg har hatt sterke smerter, og særlig ille var det i morges. Jeg prøvde å spille for hjemmepublikum. Jeg trodde det skulle gå bra, men det ble enda verre, og til slutt var det bare for mye, sa Kerber.

Bare en time senere måtte også Wimbledon-mester Muguruza bryte sin kamp. Hun slet med smerter i korsryggen og ga opp etter å ha tapt første sett mot Anastasia Pavljutsjenkova 5-7. Muguruza var 2.-seedet i WTA-turneringen.

Hele tre av torsdagens sju kamper endte med at en av spillerne ga opp. 3.-seedede Jelina Svitolina ledet 2-6, 6-1, 3-2 over Marketa Vondrousova da den tsjekkiske kvalifiseringsspilleren ga seg med trøbbel i låret.