Feiret ny RBK-kontrakt med kanonscoring

Rosenborgs Anders Konradsen i eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Start på Lerkendal stadion (2-0). Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Rosenborgs Anders Konradsen i eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Start på Lerkendal stadion (2-0). Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Anders Konradsen feiret sin nye kontrakt med Rosenborg med av kanon av et mål da han fastsatte sluttresultatet til 2-0 hjemme mot Start i Eliteserien søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

27-åringen signerte nylig en forlenget kontrakt, og har nå bundet seg til de regjerende seriemesterne fram til 2021-sesongen.

– Det er hyggelig å krone en ny kontrakt med en liten salutt av en scoring. Det har vært en fin helg, det føles bra å ha fått signert kontrakten, men det viktigste var tre poeng. Det var artig å få med seg en scoring på toppen av det hele, sa Konradsen til NTB etter at Rosenborg søndag tok sin tredje strake seier i Eliteserien.

Rosenborg slet med å få hull på byllen mot gjestene fra Kristiansand. Etter en målløs første omgang stanget Tore Reginiussen hjemmelaget i ledelsen to minutter etter pause. Konradsen hamret inn 2-0 på overtid fra utsiden av sekstenmeteren.

– De la seg lavt. Det er små marginer som gjør at vi ikke går til pause med ledelse, og da hadde annen omgang sett litt annerledes ut, sa midtbanespilleren videre.

– Alt annet enn tre poeng for oss hadde vært ett ran. Selv om vi ikke fikk avgjort så tidlig som vi ville, var det fullt fortjent med tre poeng.

Rosenborg ligger på fjerdeplass med 11 poeng etter fem kamper. Brann, med en kamp mindre spilt, leder med 13 poeng.