Inter nekter å gi opp mesterligaplass

Inter-trener Luciano Spalletti har fortsatt en god mulighet til å lede laget til en fjerdeplass i Serie A. Foto: Filippo Venezia / ANSA / AP / NTB scanpix
Inter-trener Luciano Spalletti har fortsatt en god mulighet til å lede laget til en fjerdeplass i Serie A. Foto: Filippo Venezia / ANSA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Inter er fortsatt med i kampen om den siste Serie A-plassen som gir mesterligaspill neste sesong. Søndag vant Milano-laget 2-1 borte mot Chievo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Inter er fortsatt ett poeng bak Lazio som innehar den viktige fjerdeplassen i Serie A. Lazio slo Sampdoria greit 4-0 hjemme i sin kamp søndag.

Det kan gå mot spenning mellom de to lagene helt til siste serierunde. Da møtes de i Roma i det som kan bli en kamp med direkte betydning for hvilket lag som går til mesterligagruppespillet neste sesong.

Søndag ga Mauro Icardi Inter ledelsen etter 52 minutter. Kun ni minutter senere doblet Ivan Perisic til 2-0.

Mariusz Stepinski skapte spenning i kampen med sin 1-2-scoring på overtid, men Inter holdt unna for Chievo og er fortsatt på skuddhold med tanke på mesterligaplassen på det øverste nivået i Italia.

Med sine 66 poeng besitter Inter femteplassen, mens Chievo fortsatt kjemper i bunnstriden med sine 31 poeng.

Inter kunne avansert forbi Lazio på tabellen søndag, men laget fra Roma hadde få problemer med å slå Sampdoria.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sergej Milinkovic-Savic, som har hatt en fantastisk sesong, ga vertene ledelsen etter 32 minutter, mens Stefan de Vrij økte til 2-0 kort tid før pause.

Serie As toppscorer Ciro Immobile våknet etter pause og økte først ledelsen til 3-0 etter 85 minutter. Deretter la han på til 4-0 kun tre minutter senere. Italieneren har nå 29 mål i Serie A denne sesongen.

Lazio har 67 poeng på fjerdeplass, mens Sampdoria ligger på åttendeplass med 51 poeng.