Franske medier: Wenger vil ikke bli pensjonist

Arsène Wenger er ferdig som Arsenal-manager etter sesongen, men ifølge franske medier ønsker han å jobbe videre innen fotballen. Foto: Antonio Calanni, AP / NTB scanpix
Arsène Wenger er ferdig som Arsenal-manager etter sesongen, men ifølge franske medier ønsker han å jobbe videre innen fotballen. Foto: Antonio Calanni, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Arsène Wenger er inne i sine siste uker som Arsenal-manager, men 68-åringen er ikke klar for pensjonisttilværelsen. Det melder både Le Parisien og L'Equipe.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fredag ble det kjent at Wenger trer til side etter nærmere 22 år i Arsenal. Han er London-klubbens mestvinnende manager med tre seriemesterskap og hele sju FA-cuppokaler.

Ifølge Le Parisien har ikke Wenger bestemt seg for hva han skal gjøre framover. Den franske avisen, som viser til kilder nær managerveteranen, skriver at han ikke har planer om å fortsette som klubbtrener. Et monstertilbud fra Kina skal heller ikke være interessant for Wenger.

Han skal derimot være åpen for en landslagsjobb etter sommerens fotball-VM. Det samme er han for en rolle som sportssjef i en klubb.

Også L'Equipe skriver at Wenger ikke føler seg ferdig med yrkeslivet. Avisen spekulerer i at en jobb i Paris Saint-Germains sportslige ledelse kan være aktuelt. Den viser til at klubbens qatarske eiere liker Wenger.