Meny

Wenger tror Arsenal-profil forlenger

Jack Wilshere nøler med å signere en ny kontrakt med Arsenal. Foto: AP Photo/Pavel Golovkin / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Arsenal-manager Arsène Wenger sier han er trygg på at midtbanespilleren Jack Wilshere skriver ny kontrakt med London-klubben.

Wilsheres nåværende kontrakt utløper etter inneværende sesong, og til tross for at Arsenal har tilbudt 26-åringen en forlengelse, er partene ennå ikke kommet til enighet.

– Jeg kan ikke gi dere noen nyheter rundt dette. Jeg vet ikke hva han (Wilshere) funderer på, sa manager Wenger da han møtte pressen torsdag.

– Han har ikke signert, men vi har gitt ham et tilbud og jeg ønsker at han skal bli. Vi ønsker oss en langtidskontrakt, og jeg håper han signerer den. Jeg har alltid god tro, tilføyer franskmannen.

Wenger var ikke spesielt snakkesalig om sin egen framtid. Britiske medier spekulerer i at Patrick Vieira kan bli hans etterfølger i sjefsstolen i sommer.

– Situasjonen min bruker jeg ikke mye krefter på akkurat nå. Min bekymring er heller hvordan jeg skal gjøre denne sesongen til en suksess, sa Wenger.

Han ville heller gi noen tidshorisont for når en avklaring kan komme.

(©NTB)

Populært