Meny

Alt klart for Brækhus-kamp i USA i mai

Cecilia Brækhus bokser i Los Angeles 5. mai. Hvem hun møter er fortsatt ikke kjent. Bildet er fra da hun vant boksekampen mot Klara Svensson under 'The Nordic Rumble' i Oslo i fjor. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Cecilia Brækhus (36) bokser neste kamp i USA 5. mai etter at boksestevnet som sto i fare for å bli avlyst, likevel skal gjennomføres.

– Det blir kamp, bekrefter den norske boksedronningen til Nettavisen.

Hvem hun møter er ikke kjent, men Brækhus forteller at dette vil bli offentliggjort i løpet av et døgn. Kampen vil kjempes i StubHub Center i Los Angeles.

Se video: Cecilia Brækhus gjør seg klar kamp foran norske fans.

Årsaken til at stevnet sto i fare for å bli avlyst, var at hovedattraksjonen Gennady Golovkin manglet motstander, etter at mexicanske Saul Alvarez trakk seg som følge av to positive dopingtester.

Bakgrunn: Avtale underskrevet, likevel usikkerhet rundt Brækhus-kamp i mai

Kasakhstanske Golovkin var fast bestemt på at han ønsket å forsvare VM-beltene sine 5. mai, til tross for at gigantoppgjøret mot Alvarez gikk i vasken. Nå er ny motstander i boks, armenske Vanes Martirosja, og dermed ligger alt til rette for at Brækhus sin kamp på samme stevne kan gå som planlagt.

Se video: Allerede I 2016 annonserte Brækhus at hun ikke deltar i OL i 2020. Men boksedronningen har andre planer for sommerlekene.

Vanes Martirosja, har ikke konkurrert på nesten to år og tapte sin forrige kamp mot Erislandy Lara i mai 2016.

Les også: Brækhus om sitt elleville år: – Fullstendig galskap

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært