Meny

Solbakken: – Ikke vår sesong

FC Københavns trener Ståle Solbakken nekter å se mørkt på situasjonen etter tapet i byderbyet mot Brøndby. Foto: Mads Claus Rasmussen / NTB scanpix Denmark / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
FC København-trener Ståle Solbakken innser at laget hans ikke har flyt om dagen. Tapet i byderbyet mot Brøndby tar likevel ikke motet fra ham.

FCK ledet 1-0 i søndagens prestisjetunge hovedstadsduell, men måtte se ligalederen snu kampen mot slutten til 2-1-seier.

Hany Mukhtar ble matchvinner på et godt frispark, mens FCK misbrukte et straffespark midt i annen omgang før Brøndby startet snuoperasjonen.

Tapet var naturlig nok tungt for å svelge for både spillere og ledere i FCK, men trener Solbakken mener likevel han ser positive tendenser.

– Det er deres sesong og ikke vår. Marginene går deres vei med frisparket og vårt straffespark. Det kunne ha punktert kampen, sier Solbakken ifølge nettstedet bold.dk.

I forrige serierunde røk laget hans 2-3 for ligatoer Midtjylland etter å ha ledet med 2-0 underveis.

– Vi har tapt to av våre beste kamper den siste tiden, sier Solbakken, som i alle tilfeller ser optimistisk på fortsettelsen.

– Jeg har godt håp om bedre tider. Vi er i ferd med å bli et godt lag igjen, og det vet spillerne også, sier nordmannen.

(©NTB)

Populært