Meny

Landslagskapteinens lagkamerat ble årets spiller

Stefan Johansens hyller Fulham-lagkompis Ryan Sessegnon. Søndag fikk 17-åringen prisen som årets spiller i den engelske mesterskapsserien.

Stortalentet Sessegnon har så langt gjort 14 mål på 39 mesterskapsseriekamper denne sesongen. Det er bemerkelsesverdige tall for en 17-åring.

Søndag vant Fulham-stjerneskuddet like godt fem priser da de sesongens beste spillere og prestasjoner i mesterskapsserien ble kåret.

– Dette betyr mye for meg, samtidig er det en honnør til måten laget har spilt på denne sesongen. Vi har forsøkt å spile underholdende fotball, sa Sessegnon til Sky Sports etter utdelingen.

I et intervju med NTB nylig var Stefan Johansen full av lovord om lagkameraten og sammenlignet han med Martin Ødegaard.

– Han er bare 17 år og imponerer voldsomt. Han har en helt syk nese for mål. Du kan si at han scorer enkle mål, men det er ofte slik med toppscorere. De dukker opp der ballen faller ned og scorer, sa landslagskapteinen

– Jeg sammenligner Ryan med Martin, jeg ser hvor ydmyke og hardtarbeidende begge er. De tilpasser seg systemet og det går ikke til hodet på dem at de største klubbene i verden er ute etter dem. Det imponerer meg voldsomt. Det blir artig å se hvor lenge Ryan blir hos oss, tilføyde han.

Fulham kjemper for opprykk til Premier League og er i øyeblikket nummer tre i mesterskapsserien. Poenget skiller opp til Cardiff på plassen foran. Waliserne har i tillegg én kamp til gode på Johansen og hans lagkamerater.

Dermed tyder mye på at Fulham må ut i omspillskamper.

Ligaleder Wolverhampton sikret i helgen opprykket til øverste nivå i engelsk fotball.

(©NTB)

Populært