Meny

PSG-sjefen: – Vi må bli enda sterkere

Unai Emery kunne juble for ligagull søndag. Foto: AP Photo/Michel Euler / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Paris Saint-Germain må forbedre seg dersom dominansen i den hjemlige ligaen skal kunne overføres til mesterligaen.

Det var budskapet til den franske storklubbens trener Unai Emery etter at laget hans sikret ligagullet i Ligue 1 søndag. Serietoer Monaco ble blåst av banen med 7-1.

Klubben fra fyrstedømmet ved Middelhavet var også regjerende ligamestre, men klarte aldri å kopiere den bragden denne sesongen. Det har delvis sammenheng med at en rekke nøkkelspillere ble solgt i fjor sommer.

Spissjuvelen Kylian Mbappé ble blant annet hentet til nettopp Paris Saint-Germain.

– Andre klubber har flere titler enn oss som Monaco, Nantes, Saint-Étienne, Marseille og Lyon. Vi må fortsette å bygge videre for fortsatt å være nummer én i Frankrike, og for å bli det samme andre steder, sa PSG-trener Emery til Canal+ søndag.

Han har ikke klart å lede den franske hovedstadsklubben til suksess i mesterligaen, slik klubbledelsen så sårt har ønsket. Derfor spekuleres det i at spanjolen får avløsing i trenerstolen etter sesongslutt.

Emerys kontrakt med PSG utløper i sommer.

(©NTB)

Populært