West Bromwich serverte Manchester City seriegullet etter sjokkseier på Old Trafford

Jay Rodriguez (til venstre) sørget for at West Bromwich slo Manchester United 1-0 i Premier League søndag. Foto: Nick Potts / PA via AP / NTB scanpix.
Jay Rodriguez (til venstre) sørget for at West Bromwich slo Manchester United 1-0 i Premier League søndag. Foto: Nick Potts / PA via AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Nedrykkstruede West Bromwich slo Manchester United 1-0 borte søndag, og sørget med det for at Manchester City er sikret ligagullet i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

José Mourinhos mannskap var avhengig av poeng for å ha en teoretisk mulighet til å ta igjen byrivalene i kampen om seriegullet.

Vertene styrte mye av det som skjedde ute på gressmatten, men Jay Rodriguez sørget for jubel i den blå delen av Manchester etter sin scoring etter 73 minutter.

Et hjørnespark ble svingt inn på bakre stolpe, og en uheldig Nemanja Matic headet ballen på tvers inn i eget felt. Der dukket Rodriguez opp og headet inn målet som gjør at det fortsatt er teoretisk mulig for WBA å holde seg i Premier League.

Like før scoringen hadde Ben Foster holdt gjestene inne i kampen med en fantastisk redning, og Manchester United-laget ble muligens snytt for straffespark før pause da Craig Dawson felt Ander Herrera inne i feltet.

Mourinhos lag presset på for en utligningsscoring som ville satt Citys gullfeiring på vent, men WBA-laget kriget heroisk og forhindret scoring.

Resultatet gjør at West Bromwich nå har 24 poeng på sisteplass i Premier League. Laget kan maksimalt oppnå 36 poeng, mens Swansea er over streken med 33 poeng og én kamp færre spilt enn WBA.

Manchester United må konsentrere seg om å holde Liverpool bak seg. Merseyside-laget med 70 poeng er ett poeng bak rivalen, men United-laget har én kamp til gode.

Les også: Stöckl om Norge: – Hjemme er her. Det har det vært i syv år

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden