Meny

Zuccarello har fikset kneet og går glipp av VM

Mats Zuccarello har slitt med en kneskade igjennom hele sesongen og blir ikke klar for spill for Norge i VM. Tom Mihalek / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Det blir ingen Mats Zuccarello å se i ishockey-VM. En kneskade gjør at han ikke frigis av New York Rangers til mesterskapet i Danmark.

Mats Zuccarello (30) bekrefter selv overfor Nettavisen at Norge må klare seg uten ham i VM.

– Jeg skal ikke til VM. Vi har fikset på kneet mitt, og jeg må hvile i tre til fire uker. Rangers vil derfor ikke at jeg skal dra, sier han til Nettavisen.

– Det er forståelig (av Rangers). Det viktigste for meg nå er å bli frisk og få en hel sommer med god trening, sier 30-åringen.

Mats Zuccarello har slitt med kneskaden gjennom hele sesongen, men ettersom Rangers ikke klarte å ta seg til NHL-sluttspillet fant klubben tid og rom for å reparere en av sine største stjerner.

– Det er synd, for jeg har veldig lyst til å dra og til å spille VM, men jeg må gjøre som sjefene sier, understreker han.

– Det har plaget meg hele sesongen. Jeg skal ikke skylde på noe som helst, det er bare greit å få gjort det nå, så jeg får en hel sommer med trening.

Norge innleder VM mot Latvia i Herning 5. mai.

Populært