Kappverdiansk magi sikret Aalesunds første seier

Nenass fra Kapp Verde viste godt spill og bidro med ett mål og en assist da Aalesund tok sesongens første seier med 2-1 borte mot Levanger.

Levanger og Aalesund tjuvstartet 2. runde i 1. divisjon. Det var hjemmelaget som kom best i gang og tok ledelsen ved Tom Erik Nordberg etter seks minutter.

Aalesund, med store ambisjoner om å gjøre oppholdet i 1. divisjon kortest mulig, utlignet tre minutter før sidebytte ved Nenass. Kappverdianeren sendte et flott brassespark i nettet.

Fem minutter etter pause var Nenass servitør. Hans skuddforsøk ble stoppet, men ballen gikk i en flott bue slik at islendingen Aron Elis Thrándarson kunne sette hodet til og gjøre 2-1.

– Fantastisk deilig. Vi kommer hit og gjør jobben vår, sa Aaelsunds Fredrik Carlsen til TV Norge.

Øvrige kamper i runden spilles senere søndag, mens Viking tar imot Mjøndalen tirsdag.