Engblom scoret to for Sandefjord

Innbytter Pontus Engblom sto fram med to scoringer da Sandefjord vant 4-1 over Start i Eliteserien i fotball for menn.

Kristjan Floki Finnbogason ga Start ledelsen etter 21 minutter, men Håvard Storbæk utlignet for Sandefjord etter 34 minutters spill. Lagene gikk av banen til pause på stillingen 1-1.

Engblom sendte Sandefjord i føringen etter 68 minutter. Han hadde akkurat blitt byttet inn. Ti minutter senere scoret Sandefjord ved Enric Vallès, og seks minutter før slutt økte SF ved Engblom.

Starts Eirik Wichne, Afeez Aremu og Damion Lowe fikk gult kort. For Sandefjord fikk El-Hadji Gana Kane og Enric Vallès gult kort.

Oppgjøret på Sør Arena ble dømt av Kristoffer Hagenes. 4716 tilskuere så kampen. (©NTB)