Gameiro og Atlético nærmet seg Barcelona

Atlético-manager Diego Simeone fikk se laget sitt vinne mot Deportivo søndag. Foto: Francisco Seco / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kévin Gameiro scoret kampens eneste mål fra straffemerket da Atlético Madrid benyttet seg av Barcelonas poengtap med 1-0-seier mot Deportivo i La Liga søndag.

Lionel Messi berget Barcelona fra tap mot Sevilla med sin 2-2-scoring i det 89. minutt lørdag, men kunne ikke forhindre at Atlético Madrid kunne spise av forspranget på tabelltoppen i La Liga.

Kévin Gameiro scoret fra straffemerket etter 34 minutter i søndagens kamp mot Deportivo, og gjorde at forspranget til serieleder Barcelona er ni poeng før de åtte siste seriekampene.

Ned til Real Madrid på tredjeplass er det fire poeng. Valencia er fem poeng bak Atlético på fjerdeplass på tabellen etter at Rodrigo sikret 1-0-seier mot Leganés søndag.

I bunnstriden tok Málaga en etterlengtet trepoenger med 1-0 mot tabellfemmer Villarreal. Chory Castro scoret kampens eneste mål fra straffemerket.

Kampene mellom Espanyol og Alavés og Real Sociedad endte begge 0-0.