Sakor på scoringslista for IFK Göteborg

Vajebah Sakor scoret for IFK Göteborg søndag. Her fra sin tid i Vålerenga. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Vajebah Sakor scoret allerede i sesongåpningen da IFK Göteborg vant 3-1 mot Trelleborg i Allsvenskan søndag.

Sakor var henvist til benken i søndagens sesongåpning i Sverige, men brukte ikke lang tid på å sette sitt merke på kampen etter å ha kommet inn etter 64 minutter.

Etter åtte minutter på banen fastsatte midtbanespilleren sluttresultatet til 3-1 med et langskudd. Det var norsk-amerikanske Mikkel Diskerud som serverte ham i forkant av målet.

Tidligere Vålerenga-spiller Elías Már Ómarsson scoret IFKs to første mål, mens Zoran Jovanovic sto for scoringen til Trelleborg.

I Östersund ble europacup-askeladden slått med 0-1 av Djurgården. Fredrik Ulvestad og Niklas Gunnarsson spilte begge hele kampen for seierherren.

Sander Svendsen kom inn som innbytter etter 63 minutter da Hammarby vant 3-1 mot Sirius. Mats Solheim ble sittende på benken hele kampen. Jiloan Hamar scoret hattrick for Stockholm-laget.

Den norske keeperen Jonathan Rasheed var ubenyttet reserve for Häcken i 1-0-seieren mot Kalmar.