Oftedal båret av banen i tårer

Norges Stine Bredal Oftedal ligger skadet og får trøst av Veronica Kristiansen under EM Kvalifiseringen i håndball for kvinner mellom Norge og Kroatia i Nadderud Arena søndag.
Norges Stine Bredal Oftedal ligger skadet og får trøst av Veronica Kristiansen under EM Kvalifiseringen i håndball for kvinner mellom Norge og Kroatia i Nadderud Arena søndag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Stine Bredal Oftedal måtte bæres av banen i søndagens EM-kvalifiseringskamp. Norges kaptein gråt da hun fikk behandling for et kraftig overtråkk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var mot slutten av første omgang i søndagens oppgjør mot Kroatia i Nadderud Arena at Oftedal gikk på et gjennombrudd. Landslagskapteinen landet feil og måtte bæres av banen mens hun var oppløst i tårer.

Basert på bildene kunne man frykte en kneskade lik den lagvenninnen Nora Mørk nylig pådro seg, men det var Bredals ankel som måtte teipes etter sammenstøtet med håndballgulvet.

– Det er ankelen. Det er et kraftig overtråkk. Hun har store smerter og blir igjen i garderoben, sa assistenttrener Mia Hermansson Högdahl til TV 2 i pausen.

– Det er ikke kneet. Det er ankelen. Det kan jeg bekrefte, la hun til.

Norge trøblet i innledningen i Nadderud Arena og ledet kun 13-12 til pause. Andre omgang har akkurat startet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden