Meny

Zlatan forlater Manchester United

Zlatan Ibrahimovic er ferdig i Manchester United. Han skal nå være på vei til amerikansk fotball. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Zlatan Ibrahimovic har spilt sin siste kamp for Manchester United. Den engelske storklubben bekreftet torsdag at svenskens kontrakt er avsluttet.

Det baner vei for at Ibrahimovic reier til USA for å fortsette karrieren i MLS-fotballen. Ryktebørsen vil ha det til at han velger Ola Kamara og Jørgen Skjelviks arbeidsgiver Los Angeles Galaxy.

Det var ESPN som tidligere torsdag var først ute med nyheten om at Zlatan kom til å forlate United innen kort tid. TV-kanalen hadde kilder på at United-manager José Mourinho ga spissveteranen tillatelse til å avslutte kontrakten med Old Trafford-klubben umiddelbart.

Zlatan, som kom gratis til United fra Paris Saint-Germain i 2016, spilte sin siste kamp for de rødkledde i 2-2-møtet med Burnley 2. juledag.

36-åringen har vært fast bestemt på å fortsette karrieren til tross for kneproblemene som har satt ham tilbake det siste året.

(©NTB)

Populært