FA skal se nærmere på Zlatans rolle i spillselskap

FA skal se nærmere på Zlatan Ibrahimovics involvering i et spillselskap. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB scanpix
FA skal se nærmere på Zlatan Ibrahimovics involvering i et spillselskap. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Zlatan Ibrahimovic risikerer å bli straffet av det engelske fotballforbundet (FA) etter at han har involvert seg i et nytt spillselskap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den svenske fotballstjernen har en rekke prosjekter ved siden av fotballen. Et av de er å hjelpe til å lansere det nye spillselskapet BetHard, skriver den engelske avisen Mirror.

Aftonbladet siterer avisen på at det FA nå skal undersøke om 36-åringen har brutt det strenge regelverket.

I England får verken spillere, trenere, managere, kampdelegater eller klubbansatte spille på kamper eller annet som involverer klubben.

Det er heller ikke tillatt å gjøre reklame for spill man ikke selv kan gjennomføre, og det er dette FA nå vil se nærmere på.

Joey Barton har tidligere havnet i trøbbel å ha satt penger på over 1200 kamper gjennom en tiårsperiode. Utestengelsen varer fram til 1. juni.

Zlatan skal ikke ha satt penger på spill, men fotballforbundet ønsker å se nærmere på hans involvering i spillselskapet for å se om noen av reglene er brutt.