Mjelde scoret da Chelsea tok seg til semifinale i FA-cupen

Maren Mjelde scoret da Chelsea tok seg videre i den engelske FA-cupen. Her er hun i en VM-kvalifiseringskamp for det norske landslaget. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Maren Mjelde var sikker fra straffemerket da Chelsea sikret plass i FA-cupens semifinale med 3-0-seier over Liverpool søndag.

Chelseas kvinnelag cruiset inn til semifinalebillett. Etter 90 minutter hadde London-laget satt tre baller bak Liverpool-keeper Siobhan Chamberlain.

Gjestene fra London tok ledelsen ved Jonna Andersson, mens Katie Chapman headet inn 2-0 før pausesignalet. I annen omgang fikk Chelsea straffe.

Den satt Maren Mjelde trygt i mål.

Kvartfinalekampen var den eneste av de fire oppsatte kampene som ble spilt i FA-cupen søndag. Oppgjørene Arsenal – Charlton, Durham – Everton og Sunderland – Manchester City ble alle utsatt på grunn av snøvær.