Zachariassen tror Sarpsborg vil kjempe i toppen

Kristoffer Zachariassen (til venstre) tror Sarpsborg kan være med å kjempe i toppen denne sesongen.
Kristoffer Zachariassen (til venstre) tror Sarpsborg kan være med å kjempe i toppen denne sesongen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Kristoffer Zachariassen sprudlet da Sarpsborg slo Rosenborg 1-0 i seriepremieren. Midtbanespilleren tror laget kan utfordre trønderne om gullet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag tok laget med seg alle tre poengene mot den store gullfavoritten i Eliteserien. Zachariassen var en av banens beste spillere og kronet det hele med å bli matchvinner da han stupheadet inn 1-0 etter 69 minutter.

Han tror Sarpsborg-laget kan være med helt der oppe om laget klarer å gjenskape prestasjonen mot Rosenborg.

– Det er en lang sesong, men hvis vi holder på sånn her, noe jeg vet vi kommer til å gjøre, så kan vi selvfølgelig kjempe i toppen, sier 24-åringen til NTB.

Zachariassen er en viktig brikke i Sarpsborg-laget og la ned utallige kilometer mot Rosenborg. Hans trener Geir Bakke mente etter kampen at midtbanespilleren løp for to spillere, og han var en sterk bidragsyter til at laget tok tre poeng i det som utviklet seg til å bli utfordrende spilleforhold som følge av snøværet.

– Det var litt ekkelt på grunn av et glatt underlag, men det var likt for begge lag. vi kunne vært bedre i banespillet, men vi slapp til så å si ingenting, sier Zachariassen.

Neste oppgave venter neste lørdag når laget drar for å møte Lillestrøm borte.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden