TV-selskap straffer Carragher etter spytteepisode

Jamie Carragher i aksjon for Liverpool i 2008.
Jamie Carragher i aksjon for Liverpool i 2008. Foto: Nigel Roddis / NTB scanpix

Jamie Carragher får ikke jobbe som fotballekspert for svenske Viasat tirsdag. Årsaken er at den tidligere Liverpool-spilleren spyttet mot en 14-åring lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver Aftonbladet mandag. Det er ikke klart om Carragher mister jobben for Viasat Sverige permanent. Han skulle i utgangspunktet jobbe på mesterligakampen mellom Manchester United og Sevilla.

– Vi kommer ikke til å bruke ham (tirsdag). Han skulle i utgangspunktet jobbe for oss i forbindelse med den kommende mesterligakampen på Old Trafford, men etter helgens episode har vi valgt å si nei. Det som skjedde var totalt uakseptabelt. Men vi skal sette oss ned med Carragher og få hans side av saken før vi beslutter noe om fortsettelsen, sier sportssjef Per Nunstedt hos MTG Sverige, Viasat Sveriges eier.

Det var avisen Daily Mirror som først omtalte hendelsen. Tidligere Liverpool-spiller Carragher, nå profilert fotballekspert i Sky Sports, ble filmet idet han spyttet på en 14 år gammel United-fan og hennes far fra bilen sin lørdag. Foranledningen skal ha vært at faren egget opp Carragher for Liverpools 1-2-tap mot United på Old Trafford.

Carragher legger seg flat etter hendelsen.

– Det var helt uakseptabelt fra min side. Jeg har personlig sagt unnskyld til hele familien. Jeg ble terget tre-fire ganger langs motorveien og mistet hodet, skriver Carragher på Twitter.

– Dette er uakseptabel oppførsel. Vi vil ta dette opp med Jamie, sier en talsperson for Sky Sports til avisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden