Meny

Skiforbundet søker Skinstads erstatter

Torbjørn Skogstad er leder i langrennskomiteen i Norges Skiforbund. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Tre år etter at Åge Skinstad ga seg som langrennssjef i Norges Skiforbund, ønsker skiforbundet å finne hans erstatter.

Skinstad ga seg i mars 2015. Stillingsannonsen for den nye administrative sjefen ble lagt ut på nettstedet Finn.no onsdag.

Forbundet har fordelt Skinstads oppgaver på to personer siden han sluttet. Asgeir Moberg har fungert som administrativ leder.

– Vi har kjørt med en todelt ledelse etter at Åge sluttet, og det var litt fordi vi ønsket å ha en fot i bakken og se på organisasjonen og hva slags type person og egenskaper erstatteren skal ha. Nå synes vi tiden er inne for å optimalisere organisasjonen med en leder på toppen. Dette er en administrativ leder som rapporterer til langrennskomiteen, sier langrennskomiteens leder, Torbjørn Skogstad, til NTB.

I stillingsannonsen opplyses det om at skiforbundet ønsker den faste stillingen snarest mulig besatt.

– Vi håper at dette ikke skal bli en altfor lang prosess. Vi åpner for både intern og ekstern rekruttering. Det finnes gode interne kandidater som vi gjerne ser på søkerlisten, og så tror vi at det er viktig å lyse ut en slik stilling slik at en eventuell intern kandidat blir konkurranseutsatt, sier Skogstad.

Populært