Hjemmetap for Rangers og Zucca

Patrik Laine, med nummer 29 på ryggen og skulderen, sørget for samtlige mål da Jets slo Rangers 3–0. Foto: Kathy Willens / AP / NTB scanpix
Patrik Laine, med nummer 29 på ryggen og skulderen, sørget for samtlige mål da Jets slo Rangers 3–0. Foto: Kathy Willens / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Verken Mats Zuccarello eller noen av lagkameratene fikk nettkjenning da New York Rangers røk 0-3 på hjemmebane mot Winnipeg Jets i NHL tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter tre borteseiere på rad i Canada, snudde dermed lykken da Rangers vendte hjem til Madison Square Garden. Det hjalp ikke at motstanderen også denne gangen var et canadisk lag. Winnipeg Jets ble for sterke for vertene på Manhattan.

Winnipegs Patrik Laine var den som hadde størst grunn til smile da kampen var over. Med én scoring i hvert periode, ble det hat-trick på finnen, som egenhendig sto for alle kampens mål.

Det siste satte Jets-spilleren i tomt mål i sluttsekundene.

Mats Zuccarello fikk 18 minutter på isen denne gangen. I løpet av den tiden hadde han to skudd på mål, men altså uten uttelling.

– Jeg skulle ha scoret. Vi hadde hatt en mulighet hvis jeg hadde scoret, men jeg gjorde ikke det. Jeg vet at jeg ikke er en bra målscorer, men sånne sjanser skal gå inn. Det er tøft, sa Zuccarello til VG etter kampslutt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nordmannen, som fortsatt er i Rangers etter at overgangsvinduet i NHL nylig ble lukket, erkjenner at han ikke har prestert på stabilt høyt nivå denne sesongen.

– Det har vært litt utenomsportslige ting rundt laget, med alt det som har skjedd. Det har gitt litt dårlig energi som har ødelagt noe. Så dette er ikke min beste sesong, selv om den er helt ok. Jeg har vært litt for ujevn.

Den finske matchvinneren Patrik Lane er NHLs nest mestscorende spiller denne sesongen. 38 fulltreffere har det blitt. Kun veteranen Alex Ovetsjkin har flere med sine 40.

– Når du lar en av de beste skytterne avslutte uten press, lar du ham plukke deg fra hverandre litt, sa Rangers-målvakt Henrik Lundqvist etter kampen.