Golf: Seierstørken over for Mickelson

Phil Mickelson gikk omsider til topps i en turnering igjen. Foto: AP Photo/Eduardo Verdugo / NTB scanpix
Phil Mickelson gikk omsider til topps i en turnering igjen. Foto: AP Photo/Eduardo Verdugo / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den amerikanske golfveteranen Phil Mickelson tok sin første seier på nesten fem år da han avgjorde PGA-turneringen i Mexico City til sin fordel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mickelson, som ikke hadde vunnet siden seieren i US Open i 2013, måtte ut i omspill med Justin Thomas. På det første omspillshullet fikk Mickelson par, mens Thomas bommet på greenen og måtte tåle en bogey.

– Det har vært en tøff reise de siste fire årene, og jeg har ikke spilt min beste golf. Men å fortsatt ha troen og deretter klare dette, føles helt utrolig, sa Mickelson etter at den etterlengtede seieren var et faktum.

– Jeg føler også at mer er i vente. Jeg er i ferd med å finne tilbake til mitt beste nivå, tilføyde 47-åringen.

24 år gamle Justin Thomas, en av de mest fremadstormende spillerne i internasjonal herregolf, kom til helgens turnering i Mexico med en fersk PGA-seier i bagasjen. Seiersrekken kunne fort fortsatt.

Engelske Tyrrell Hatton tok tredjeplassen i turneringen etter å ha pådratt seg en bogey på aller siste hull søndag. Med den glapp plassen i omspillet.