Nadal trenger en måned ekstra pause

Rafael Nadal blir borte fra tennisbanen enda en måned på grunn av skade. Han har meldt forfall til turneringene i Indian Wells og Miami. Foto: Enric Marti, AP / NTB scanpix
Rafael Nadal blir borte fra tennisbanen enda en måned på grunn av skade. Han har meldt forfall til turneringene i Indian Wells og Miami. Foto: Enric Marti, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tennisstjernen Rafael Nadal har trukket seg fra de store turneringene i Indian Wells og Miami denne måneden. Årsaken er en plagsom skade.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nadal skulle denne uken gjøre comeback i en turnering i Acapulco, men han meldte forfall på kort varsel. Det begrunnet han med at han har fått ny føling med skaden som har satt ham utenfor siden han måtte bryte kvartfinalen i Australian Open.

Fredag meldte Nadal på Facebook at skaden også hindrer ham fra å delta i de to store hardcourtturneringene i USA i mars.

– Jeg trenger tid til å bli bra, så jeg kan verken spille i Indian Wells eller Miami. Det gjorde vondt å trekke meg fra turneringen i Acapulco, og jeg vil savne å spille i USA, men jeg skal gjøre alt for å være tilbake neste år, skrev verdenstoeren.

Nadal avsluttet fjorårets som verdensener, men mistet førsteplassen til Roger Federer i februar.

Håpet er å bli klar til grussesongen, som er hans sterkeste underlag.