Meny

Norge får trolig curlingbronse – Nedregotten og Skaslien reiser tilbake til Sør-Korea

Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien reiser tilbake til Pyeongchang. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Det norske mixed double curling-paret Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien får trolig bronsemedalje i en ny medaljeseremoni i Pyeongchang, melder Eurosport.

Nedregotten og Skaslien tapte bronsekampen mot OAR, men etter at russeren Aleksandr Krusjelnitskij har testet positivt for doping, er det mye som tyder på at bronsemedaljen tilfaller det norske paret.

Nedregotten og Skaslien reiste tilbake til Norge etter tapet i bronsekampen mot det russiske laget, men nå reiser de to tilbake til Sør-Korea.

– Ja, jeg kan bekrefte at vi har fått muligheten til å reise ned til Pyeongchang, sier Nedregotten til Eurosport.

Etter det kanalen erfarer har paret fått beskjed om at det blir en ny medaljeseremoni. Så langt er ingenting rundt en eventuell norsk bronsemedalje bekreftet fra offisielt hold.

Ifølge russisk TV har OARs mixed-lag levert tilbake OL-medaljene etter dopingsaken mot Krusjelnitskij.

Krusjelnitskij, som i tospann med kona Anastasija Bryzgalova tok bronse etter å ha slått Norge, testet positivt på det forbudte stoffet meldonium. Også B-prøver bekreftet funnene i A-prøvene.

Idrettens voldgiftsrett (CAS) skulle egentlig holdt høring i Krusjelnitskij-saken torsdag, men den ble avlyst fordi han opplyste at han gir opp forsøket på å bli renvasket.

Populært