Wolves-seier glapp tre minutter på overtid

Wolverhampton har vært det suverent beste laget i mesterskapsserien, men måtte onsdag se 2-0 bli til 2-2 hjemme mot Norwich. Utligningen kom helt på tampen.

Alt så ut som det bruker å være da Wolves ledet med to mål etter 25 minutter. Jamal Lewis' selvmål ga vertene en perfekt start, og hjemmefansen fikk enda mer å juble for da Alfred N'Diaye doblet ledelsen.

Men dette var kvelden da den soleklare serielederen rotet seg litt bort. Bare et par minutter etter 2-0-målet reduserte Christoph Zimmermann. Likevel virket Wolverhampton å gå mot nok en trepoenger. Det ville ikke Nélson Oliveira ha noe av.

Tre minutter på overtid satte portugiseren inn utligningsmålet og påførte Wolves to tapte poeng. Alexander Tettey ble sittende på Norwich-benken gjennom hele kampen.

Etter 33 serierunder topper Wolves ni poeng foran Cardiff, som slo Ipswich 1-0 borte onsdag. Kenneth Zohore ble matchvinner med sitt mål etter 65 minutter.

Stefan Johansen var på banen i samtlige minutter i Fulhams 1-1-oppgjør borte mot Bristol City. Begge lag kjemper om en topplassering og opprykk til Premier League. Den innleide spissen Aleksandar Mitrovic tok Fulham i føringen etter et snaut kvarter, men Bobby Reid utlignet for vertene i det 35. minutt.

Fulham ligger på femteplass med sine 56 poeng mot Bristol Citys 54.

Det endte 2-2 mellom Derby og Leeds. Sistnevnte var på vei mot sin første seier på åtte ligakamper, men måtte se den glippe helt mot slutten.