Meny

TV 2: Bronsevinner Svendsen vurderer karrierestopp

Emil Hegle Svendsen sier tanken om karrierestopp har streifet innom. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Emil Hegle Svendsen, som tok OL-bronse på fellesstarten i skiskyting søndag, sier tanken om å legge opp har streifet innom etter flere tunge sesonger.

Det skriver TV 2.

32-åringen kjempet seg inn til en imponerende bronse på fellesstarten søndag, men har hatt flere sportslige nedturer de siste sesongen, mye som følge av sykdom.

– Det blir litt feil å sitte her og prate om det, men tankene om at dette er siste sesongen har streifet meg. Det har vært en utrolig reise, men alle gode ting tar slutt. Vi får se hva som skjer i morgen, sier Svendsen til kanalen og påpeker samtidig at han er en lykkelig mann i dag.

Svendsen knuste tyske Erik Lesser i spurten søndag og sikret bronsen bak Martin Fourcade og Simon Schempp.

Medaljen var svært etterlengtet etter 10.-, 20.- og 18.-plass hittil i mesterskapet, og 32-åringen sier han har følt seg som en turist den første uka.

– Hvis du ser plasseringene mine de siste fire, fem årene, så har ikke de vært all verden. Så da er det greit å tenke litt på det, sier han.

– Gjør det det lettere å slutte med å få en medalje her?

– Ja, på en måte. Men den viktigste grunnen til å fortsette er at jeg kan være blant de beste. Og akkurat det virker litt tungt akkurat nå, sier han til TV 2.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært