Tønseth bekreftet femmilslaget

<p>Didrik Tønseth etter sin etappe under 4x10 km stafett langrenn for menn i Alpensia Cross-Country Skiing Centre under vinter-OL i Pyeongchang. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix</p>
Didrik Tønseth etter sin etappe under 4x10 km stafett langrenn for menn i Alpensia Cross-Country Skiing Centre under vinter-OL i Pyeongchang. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Didrik Tønseth sa til Eurosport etter stafetten at Niklas Dyrhaug, Hans Christer Holund, Johannes Høsflot Klæbo og Martin Johnsrud Sundby utgjør femmilslaget.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tønseth fikk en tung opplevelse på søndagens stafett, og bekreftet etter løpet at han i utgangspunktet er førstereserve til den avsluttende femmila.

– Ja, men sånn som det er nå er jeg reserve, så det er bare å avfinne seg med det. Blir det noen forfall, skal jeg være klar, sier Tønseth til Eurosport.no.

Niklas Dyrhaug, Hans Christer Holund, Johannes Høsflot Klæbo og Martin Johnsrud Sundby skal gå for Norge, ifølge Tønseth. 26-åringen skal ha fått beskjeden en stund før avreise til OL-byen.

– Det er et solid lag. Det blir spennende å se. Så er det bare å legge beina høyt etter denne dagen, så skal jeg være klar hvis muligheten byr seg, sier Tønseth.

Klæbo bekreftet også sine egne femmilsplaner.

– Planen er å gå femmila. Det er ikke noen tvil om det, så får vi ta en vurdering i løpet av kvelden og morgendagen, men sånn som ting kjentes ut i dag, så føltes jeg bra, og da har jeg lyst til å gå den, sier sprintvinneren til Eurosport.no.

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy