Roma-direktør: – Vi måtte selge Salah

Mohamed Salah i aksjon for Liverpool borte mot Porto onsdag. Foto: Luis Vieira/AP/NTB scanpix
Mohamed Salah i aksjon for Liverpool borte mot Porto onsdag. Foto: Luis Vieira/AP/NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Roma-direktør Ramon Rodriguez Verdejo, også kjent som Monchi, tar ikke selvkritikk for at klubben solgte stjernen Mohamed Salah til Liverpool i sommer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Salah har storspilt for Merseyside-klubben så langt denne sesongen. Egypteren har scoret 22 seriemål så langt, kun ett mål mindre enn Tottenham-stjernen Harry Kane. Onsdag herjet han med Porto i mesterligaen da Liverpool vant 5-0 borte.

Liverpool hentet Salah for 44,4 millioner pund før sesongstart, tilsvarende i underkant av 490 millioner kroner. Det har vist seg å være et meget smart kjøp av Jürgen Klopp og co.

– Jeg mener prisen kunne ha vært enda bedre for Salah, men vi var nødt til å selge ham på det tidspunktet. Spillerne drar dit de vil i dagens fotball, sier Monchi, ifølge Sky Sports.

– Salah-salget ga oss muligheten til å hente inn andre. Jeg skjønner fansens misnøye, men de må ha tro på oss. Det tar tid å bygge et lag. Vi skal jobbe hardt for å komme dit fansen ønsker, legger han til.

Roma er tabellfirer i Serie A etter 24 runder. Laget er også med i utslagsrundene i mesterligaen. Neste uke gjester italienerne Sjakhtar Donetsk i Ukraina.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært