Nesten 700.000 så Klæbo ta OL-gull

<p>Nesten 700.000 så Johannes Høsflot Klæbo gå Norge til gull på OL-sprinten i Pyeongchang. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix</p>
Nesten 700.000 så Johannes Høsflot Klæbo gå Norge til gull på OL-sprinten i Pyeongchang. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

De norske OL-håpene leverer gulltall for TVNorge og Eurosport. 692.000 så Johannes Høsflot Klæbo vinne OL-sprinten i langrenn tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det utgjorde en seerandel på 92 prosent av dem som så på tradisjonell TV tirsdag formiddag. I tillegg fulgte over 300.000 TVNorges og Eurosports OL-sendinger på nett, opplyser Discovery i en pressemelding onsdag.

Kvinnenes sprintfinale og Maiken Caspersen Fallas sølvløp ble sett av 573 000, noe som er en seerandel på 83 prosent.

– Dette er elleville tall for oss, og utrolig moro. Vi har tikket inn på 80 prosent andel både lørdag, søndag, mandag og tirsdag på de store øvelsene på TVNorge, sier Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i TVNorge og Discovery Networks.

I tillegg viser tallene at de som ser OL på digitale plattformer i snitt strømmer to timers OL-sending når de bruker strømmetjenestene.

Søndag viste tallene at over 800.000 fikk med seg mennenes skiskyttersprint søndag formiddag. I tillegg fikk over en halv million med seg mennenes skiathlon søndag morgen, der Norge tok samtlige pallplasser.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært