Johansson pådro seg hjernerystelse

<p>Allan Dahl Johansson falt i svingen under sitt 1500-meterløp på skøyter i OL tirsdag. Senere ble det konstatert at han har pådratt seg hjernerystelse. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix</p>
Allan Dahl Johansson falt i svingen under sitt 1500-meterløp på skøyter i OL tirsdag. Senere ble det konstatert at han har pådratt seg hjernerystelse. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Allan Dahl Johansson har fått påvist hjernerystelse etter fallet på tirsdagens 1500 meter i OL-debuten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser sportssjef Lasse Sætre i Norges Skøyteforbund, ifølge VG.

Johansson ble uvel utover kvelden og kastet opp etter fallet. 19-åringen skled av OL-isen i annen sving og endte opp i beskyttelsesputene.

Før det hadde Oslo-gutten gått sin raskeste åpning på distansen noensinne.

– Åpningen var dritbra, egentlig. Jeg perset med seks tideler (til 300 meter). Og jeg er en «slow starter», pleier å avslutte hardt. Jeg tror jeg hadde gjort det i dag og, sa han til NTB etter at fallet ødela debuten.

– Skøyta glapp. Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg tror isen var litt sprø. Plutselig føyk skøyta av gårde, og så var det ikke mer å gjøre med det, forklarte Johansson videre.

Den talentfulle skøyteløperen er satt opp som reserve på lagtempoen senere i OL, men med hjernerystelse virker lekene å være over for hans del.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært