Kronprinsbesøk for Bjørgen før OL-duellen med Kalla

<p>Kronprins Haakon snakker med Marit Bjørgen i matsalen på hotellet da han besøkte de norske langrenns- og skiskytter utøverne i vinter-OL i Pyeongchang. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix</p>
Kronprins Haakon snakker med Marit Bjørgen i matsalen på hotellet da han besøkte de norske langrenns- og skiskytter utøverne i vinter-OL i Pyeongchang. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Marit Bjørgen og norske OL-utøvere fikk en kongelig start på onsdagen. Kronprins Haakon sveipet innom hos langrenn- og skiskyttertroppen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprinsen kom til Pyeongchang tirsdag og reiste rett til den alpine kombinasjonen. Der så han Kjetil Jansrud bli offer for en forkortet utfor og havne et stykke bak teten.

Kronprins Haakon er eneste medlem av den norske kongefamilien som besøker dette OL. Han skal følge en rekke konkurranser før han reiser fra OL-området fredag.

Onsdag fikk langrenn og skiskyting med base oppe i fjellområdet besøk av ham. Kronprinsen snakket med flere av de norske utøverne og fikk en guidet rundtur.

Han pratet lenge med langrennsveteranen Marit Bjørgen i matsalen.

Bjørgen skal torsdag gå 10 kilometer fri teknikk.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært