Rangers-tap etter marerittåpning

Mats Zuccarello (til venstre) i duell med San José Sharks' Joakim Ryan tidligere i vinter. Onsdag ble det tap for Minnesota Wild. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP / NTB scanpix

Mats Zuccarellos New York Rangers kom under 0-3 etter drøyt seks minutter i onsdagens kamp mot Minnesota Wild og kom aldri helt tilbake i 2-3-tapet.

Etter 6.17 minutter hadde Eric Staal, Zach Parise og Marcus Foligno alle funnet veien til mål for hjemmelaget.

To og et halvt minutt senere reduserte Rangers ved John Gilmour, som scoret sitt første mål for klubben. Kevin Hayes gjorde 2-3 midtveis i midtperioden. Den siste perioden ga ingen scoringer, og dermed ble to strake seire byttet ut med et nytt tap for New York-laget.

– Vi beseiret oss selv, sa keeper Henrik Lundqvist, som reddet 26 skudd.

– Det er tøft med tanke på hvordan vi spilte de siste 45-50 minuttene. Vi var ikke på fra start, og det er vår skyld.

Fire fra sluttspillplass

Rangers er fortsatt sist i sin avdeling, men laget er bare fire poeng bak Carolina Hurricanes som i øyeblikket holder den siste sluttspillplassen i Eastern Conference.

Mats Zuccarello hadde ett skudd på mål i løpet av sine 19.02 minutter på isen.

Neste oppgave for Rangers er byderby mot Islanders på bortebane i Brooklyn torsdag.

Knights-rekord

I en annen kamp tirsdag vant Vegas Golden Knights 5-2 over Chicago Blackhawks, som måtte tåle sitt sjuende strake tap. Knights tangerte NHL-rekorden med sin 20. hjemmeseier i debutsesongen. Laget har gjort det sensasjonelt godt og har allerede like mange seirer i egen hall som Los Angeles Kings i 1967-68 og Hartford Whalers i 1979-80.

Reilly Smith scoret det avgjørende målet for Knights, som har 78 poeng og er bare ett bak Tampa Bay Lightning i kamp om ligaens beste statistikk. Lightning tapte 3-5 for Buffalo Sabres tirsdag.

Filip Forsberg ble matchvinner med et straffeslag i forlengningen da Nashville Predators slo St. Louis Blues 4-3. Predators er tredje best i ligaen med 77 poeng.