Klæbo tar det han får i stafetten

Det kommer flere oppgaver for Johannes Høsflot Klæbo senere i mesterskapet. Blant annet stafetten. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Det kommer flere oppgaver for Johannes Høsflot Klæbo senere i mesterskapet. Blant annet stafetten. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Alle vil se Johannes Høsflot Klæbo på sisteetappen i søndagens stafett. Selv mener han at det ikke er opp og avgjort.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Nei, det er ikke så opplagt. Det skal gås en 15-kilometer på fredag, og da tror jeg det laget blir klart. Det spørs hvem som går fort og hvordan ting utvikler seg. Jeg vet ikke hvem som går den sisteetappen per dags dato, sa Klæbo etter tirsdagens suverene sprintgull i OL.

– Hva vil du helst gå selv?

– Jeg vet ikke om jeg har lyst til å gå den sisteetappen. Da må du jo gå fort, kom det med et lite smil om munnen.

En førsteetappe hadde sikkert passet meg bra også, men hvis jeg får den sisteetappen skal jeg i hvert fall gjøre alt for å være med og kjempe.

Klæbo ble også konfrontert med at Norge ikke har vunnet OL-gullet i stafett siden 2002. Det hviler et visst press på dem som får gå for Norge.

– Da blir det netter uten søvn igjen da, og jeg får bare forsøke å sove så godt jeg kan fram til fredag. Vi får se hvilken beslutning sjefene tar. Jeg er åpen for det meste og skal gjøre det jeg kan om jeg eventuelt får en etappe, sa Klæbo.

Det skal nok en del til før han blir vraket fra det laget for å si det forsiktig.

Les også: Suveren Klæbo spurtet inn til gull på OL-sprinten

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært