Chelsea hentet venstreback fra Roma

Chelsea-manager Antonio Conte hentet en forsterkning tirsdag i venstrebacken Emerson, som kommer fra Roma. Foto: Gareth Fuller, PA via AP / NTB scanpix
Chelsea-manager Antonio Conte hentet en forsterkning tirsdag i venstrebacken Emerson, som kommer fra Roma. Foto: Gareth Fuller, PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Chelsea sikret seg tirsdag venstrebacken Emerson Palmieri fra Roma. 23-åringen har undertegnet en kontrakt på fire og et halvt år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Emerson har fått bare to kamper for Roma denne sesongen. Han mistet de tre første månedene av sesongen som følge av en alvorlig kneskade.

– Jeg kom hit fordi dette er et stort lag med stor historie. Det er en drøm for meg å ta på meg trøya til en så stor klubb, sa Emerson til Chelseas nettsted.

– Jeg har sett på engelsk fotball siden jeg var 15 år. Det er vakker fotball her, og det blir enda vakrere å få spille selv.

Han er opprinnelig fra Brasil og kom til Roma fra Santos i 2015. Han ble italiensk statsborger i fjor og ble innkalt i Italias landslagstropp i mai, men måtte melde forfall på grunn av skade.

Personvernpolicy