Aston Villa nær opprykksplass

Markus Henriksen spilte en omgang da Hull tirsdag spilte 0-0 mot Leeds og holdt seg over nedrykksstreken. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Robert Snodgrass ble matchvinner i siste minutt da Aston Villa slo Sheffield United 1-0 borte i engelsk mesterskapsserie fotball tirsdag.

Med seieren rykket Aston Villa opp i ryggen på serietoer Derby, som måtte nøye seg med 0-0 mot Millwall i London.

Ett poeng skiller mellom Derby på opprykksplass og Aston Villa på kvalifiseringsplass.

Wolverhampton, som ikke spilte tirsdag, har 11 poengs luke til Derby.

Birmingham var eneste hjemmelag som vant da sju tidligere utsatte kamper ble unnagjort tirsdag. 3-1-seieren over Sunderland løftet laget over nedrykksstreken.

Hull er også så vidt over streken etter 0-0 hjemme mot Leeds. Markus Henriksen startet kampen for vertene, men ble byttet ut ved pause.

Under streken er Bolton, Sunderland og Burton. Martin Samuelsen startet for sistnevnte i 1-3-tapet hjemme mot Reading foran bare 2750 tilskuere.