Lazio imponerte, Dzeko berget Roma

Felipe Anderson fastsetter resultatet til 3-0 for Lazio i hengekampen mot Udinese onsdag. Foto: Gregorio Borgia, AP / NTB scanpix
Felipe Anderson fastsetter resultatet til 3-0 for Lazio i hengekampen mot Udinese onsdag. Foto: Gregorio Borgia, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Lazio strammet grepet om tredjeplassen i Serie A med 3-0-seier over Udinese i onsdagens hengekamp. Edin Dzeko berget poeng for Roma borte mot Sampdoria.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere onsdag benektet Romas sportslige ledelse meldinger om at det var oppnådd enighet med Chelsea om salg av Dzeko.

Den bosniske 31-åringen viste sin verdi da han utlignet til 1-1 på overtid i Genova. Fabio Quagliarellas straffespark hadde gitt Sampdoria ledelsen like før pause.

– Dzeko er fortsatt Roma-spiller, og så lenge det er tilfelle vil jeg bruke ham, sa trener Eusebio Di Francesco.

– Han er en god og besluttsom spiller som gjør laget bedre.

Lazio senket Udinese selv om toppscorer Ciro Immobile var ute med skade. Et selvmål av Samir midt i første omgang ga hovedstadslaget ledelsen på Stadio Olimpico. Felipe Anderson spilte fram Luis Nani til 2-0 og fastsatte selv resultatet.

– Vi har overrasket mange, og nå begynner folk å snakke om oss. Før sesongen hadde ingen ventet så mye av oss, men vi må prøve å holde på tredjeplassen, sa trener Simone Inzaghi.

Lazio er ni poeng bak serieleder Napoli, som er ett foran Juventus.

Kampen i Genova var utsatt fra 10. september, da den ble utsatt på grunn av stormvarsel. Kampen i Roma var utsatt fra 5. november, da den ble utsatt på grunn av kraftig regn.

Personvernpolicy