Bale og Ronaldo i scoringsform da Real Madrid vant 7-1

En blodig Cristiano Ronaldo får behandling for kuttet han pådro seg da han scoret Real Madrids annet mål i søndagens storseier mot Deportivo La Coruña. Foto: Francisco Seco, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Deportivo La Coruña tok ledelsen borte mot Real Madrid, men to mål hver av Gareth Bale og Cristiano Ronaldo bidro til at vertene til slutt vant hele 7-1.

Dermed ga laget kritikerne svar på tiltale og bidro til å lette presset på trener Zinédine Zidane. Ronaldo hadde scoret bare fire seriemål før søndagens kamp, men han lot seg inspirere av lagkameratenes målfest og fant nettet med en smart volley og en stupheading.

Da han nikket inn lagets sjette mål fikk han en støvel i ansiktet og pådro seg et kutt ved øyet. Selv den største stjernen var villig til å blø for drakta søndag.

Mens han ble stiftet sammen ved sidelinja lånte Ronaldo mobiltelefonen til en av lagets hjelpere og brukte kameraet til å sjekke skadens omfang.

Rask vending

Adrián sendte Deportivo i føringen etter 23 minutters spill på Santiago Bernabéu, men Nacho utlignet kun ni minutter etter. Tre minutter før hvilen sørget Bale for 2-1 til vertene.

Etter pause hadde gjestene lite å stille opp med. Bale la på til 3-1 etter 58 minutter, før Luka Modric sørget for 4-1 ti minutter senere.

Kampen var i realiteten avgjort, men Real ga seg ikke med fire. Ronaldo sørget for både 5-1 og 6-1, mens også Nacho fikk dagens annen scoring helt på tampen, noe som gjorde at hjemmefansen kunne feire en overbevisende seksmålsseier til slutt.