Meny

Berge droppet Fergusons hårføner, men ga gutta klar beskjed

Sander Sagosen gir en high five til landslagssjef Christian Berge etter EM-kampen mot Serbia torsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Landslagssjef Christian Berge sparte ikke på skytset i pausen av EM-kampen mot Serbia torsdag. De norske gutta fikk høre at spillet i forsvar ikke holdt mål.

Norge var nesten forvandlet fra første- til andreomgangen og vant 32-27 etter 17-17 ved pause.

Den tidligere Manchester United-manageren Alex Ferguson var kjent for innimellom å gi sine gutter en verbal skyllebøtte i pausen om spillet ikke satt.

– Vi fikk en liten oppkvikker av Berge. Det er ikke så ofte han har så høy innestemme, men det var ikke noen Ferguson-hårtørker, sier Kristian Bjørnsen til NTB om stemningen i garderoben etter 1.-omgangen.

Kaptein Bjarte Myrhol mente Berges verbale offensiv var helt fortjent.

– Det var noen av gutta som nevnte en hårføner her, men det var ikke på det nivået. Når Christian hever stemmen, så er det berettiget. Da må vi høre etter, sier Myrhol.

Bakgrunn:   Ege røper frisk pauseprat

Sander Sagosen var på samme linje. Forsvarsjobben var altfor passiv, og laget ba om å få en lett overhøvling.

– Det smeller litt når vi ikke presterer som vi vil bakover, sier Sagosen til NTB om pausepraten fra Berge.

Lørdag fortsetter EM for Norge med Kroatia i en vinn eller forsvinn-kamp for begge lag. I siste kamp møter Norge så Sverige.

– Det blir veldig gøy. Det blir en fantastisk fight og krig fordi på Kroatias hjemmebane blir det alltid trøkk, sier Sagosen.

Det er utsolgt og blir 15.200 tilskuere lørdag kveld.

Norge slo Kroatia i VM-semifinalen i fjor.

Bakgrunn:   Forvandlet Norge best i EM-duellen, slo Serbia 32-27

Populært