Meny

Cupmareritt for Bournemouth

Bournemouth-manager Eddie Howe måtte tåle cupexit onsdag. Foto: Adam Davy/PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Bournemouth forsvant på hodet ut av FA-cupen onsdag. 3. rundeomkampen mot Wigan endte med et leit 0-3-tap.

Uten en skadd Joshua King ble det en alt annet enn trivelig onsdagskveld for Premier League-klubben. Wigan var det beste laget og utnyttet sjansene som kom.

Sam Morsy ordnet ledelse tidlig i første omgang, og etter pause la forsvarsspillerne Dan Burn og Callum Elder på til 3–0 med hver sin scoring.

Dermed må Bournemouth bruke kreftene på kampen for å unngå nedrykk fra Premier League i tiden som kommer. Joshua Kings lag har i øyeblikket sju lag bak seg på tabellen, men det skiller ikke mer enn fire poeng til Stoke under streken.

Langt hyggeligere ble onsdagskvelden for et annet av bunnlagene i den engelske toppserien. Swansea ligger sist på tabellen etter 23 serierunder, men i FA-cupomkampen mot Wolverhampton kom det en opptur.

Scoringer av Jordan Ayew og Wilfried Bony bidro til at det walisiske laget sikret seg avansementet med 2-1-seier mot laget som topper mesterskapsserien. Portugisiske Diogo Jota scoret Wolverhamptons mål.

Populært