Magnus Powell overtar som trener i Sandefjord

Magnus Powell (t.h.) overtar som trener i Sandefjord. Her fra tiden da han var assistent under Magnus Haglund. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Magnus Powell (t.h.) overtar som trener i Sandefjord. Her fra tiden da han var assistent under Magnus Haglund. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tidligere Egersund- og Levanger-trener Magnus Powell blir trener i eliteserieklubben Sandefjord.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han erstatter Lars Bohinen, som har tatt over Aalesund.

– Jeg er veldig glad. Det er en stolt dag for meg, sa Powell da han ble lansert.

Powell har skrevet under på en toårig avtale, men Sandefjord poengterte at de tenker i et femårig perspektiv med svensken.

– Det er utrolig godt å komme tilbake på den store arenaen, sa Powell.

Han har tidligere spilt i eliteserien for Lyn og Lillestrøm.

– Jeg er hard, ærlig og direkte, men har et stort bamsehjerte, sa Powell.

Svensken overrasket flere av Sandefjord-spillerne da han gikk inn i garderoben. Plutselig slo Powell over på fransk og snakket med Sandefjords afrikanske spillere, som ble tydelig imponert over den nye trenerens språkegenskaper.

Forgjenger Bohinen gikk til Aalesund i desember.

– Vi hadde ingen bråhast med å erstatte Lars. Vi har brukt tiden godt. Vi har hatt over 30 trenere som vi har vurdert. Det har vært mange godt kvalifiserte trenere. Vi oppfatter at Sandefjord er en interessant klubb å trene, sa daglig leder Per Ketil Berg.

– Vi ønsker å være en topp 10-klubb i Norge. Det er viktig å få inn en hovedtrener som ser helheten og som ønsker å bringe Sandefjord Fotball et skritt videre. Det mener vi absolutt at vi har fått i Magnus, fortsatte Berg.

Sandefjord serieåpner borte mot Molde 11. mars.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden