Meny

Britiske medier: United leder an i Sanchez-jakten

Alexis Sánchez skal være på vei til Manchester United. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
Manchester United skal være i ferd med å vinne kappløpet mot byrival City om å sikre seg Arsenal-stjernen Alexis Sánchez.

Den chilenske landslagsstjernen har i lengre tid vært koblet til City, og Manchester-klubben skal ha vært nær ved å sikre seg midtbanespilleren på overgangsvinduets siste dag i fjor sommer.

Mandag melder imidlertid en rekke britiske medier at Manchester United skal være i ferd med å ta innersvingen på de lyseblå i jakten på Sanchez.

Alt tyder på at 29 år gamle Sanchez har spilt sin siste kamp for Arsenal. Søndag sa manager Arsène Wenger at en bekreftelse på hvem som blir chilenerens neste arbeidsgiver kan komme «i løpet av de neste 48 timene».

Manchester City skal angivelig være motvillige til å betale prislappen på Sanchez. Den skal angivelig lyde på 35 millioner pund, tilsvarende godt over 350 millioner kroner. City-ledelsen mener det er for mye penger å betale for en spiller som er kontraktsløs til sommeren.

Manchester United-manager Jose Mourinho har på sin side ikke gjort mye for å dempe spekulasjonene om at klubben er på Sanchez-jakt. Nylig omtalte han chileneren som «en fantastisk spiller», og understreket at han ikke ville nøle dersom det dukket opp en «strålende mulighet» til å signere en toppspiller i januarvinduet.

Ifølge Sky Sports skal Arsenal foretrekke at Sanchez havner på Old Trafford, fordi United skal være villig til å la Henrikh Mkhitaryan gå motsatt vei som en del av avtalen.

Arsenal-manager Wenger skal være stor fan av midtbanespilleren fra Armenia.

Mandag var ikke Mkhitaryan med i Manchester Uniteds tropp til Premier League-oppgjøret mot Stoke. Det gir ny næring til spekulasjonene om at han kan være på vei bort fra klubben.

Populært