Meny

Arsenal-legende: – Özil vil passe bedre inn hos United

Arsenals Mesut Özil, her i aksjon for Tyskland mot Norge. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Spisslegenden Ian Wright mener den tyske angrepsstjernen Mesut Özil passer bedre for rivalen Manchester United enn for sin nåværende klubb Arsenal.

Tidligere Real Madrid-spiller Özil har utgående kontrakt med «The Gunners». Det har ført til mange spekulasjoner rundt fotballframtiden hans. Blant annet har 29-åringen blitt koblet til United og gamletrener José Mourinho. Arsenal-legenden Wright er ikke overrasket.

– Jeg tror han ville ha passet bedre inn i United. Med de spillerne som er i United, tror jeg han ville prestert på et utrolig nivå. Han er en klassespiller med de riktige spillerne rundt seg, sier Wright, ifølge Sky Sports.

Han fortviler over at Arsenal ser ut til å kunne miste både Özil og Alexis Sánchez. Sistnevnte kobles til Manchester City.

– Vi makter ikke å beholde to av de beste spillerne våre. Det er trasige tider (i Arsenal), sukker 54 år gamle Wright.

Arsenal kobles til Leicester-playmaker Riyad Mahrez som en eventuell erstatter for Sánchez.

– Vil Mahrez i så fall få nok hjelp? Arsenal risikerer å miste to utrolige spillere. Mahrez må i tilfelle virkelig gjøre det store for å klare å få klubben tilbake der den skal være, sier Wright.

Arsenal er tabellsekser i Premier League. Det er hele 23 poeng opp til Manchester City på tabelltoppen. Søndag gjester Wengers mannskap Joshua Kings Bournemouth.

Populært