Meny

Ruud-kamp i Australia utsatt igjen

Casper Ruud spiller fredag morgen 2. kvalifiseringsrunde i Australian Open i Melbourne. Kampen ble forsinket og deretter utsatt flere ganger. Foto: Lars Eide / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Regn skaper trøbbel for Casper Ruud i Australian Open-kvalifiseringen. Kampen mot Dmitrij Popko er på nytt stanset på grunn av det dårlige været i Melbourne.

Oppgjøret, som er en del av 2. kvalifiseringsrunde, ble først stoppet etter ni minutter. Etter en times tid ble spillet gjenopptatt, men det tok ikke lang tid før regnet igjen bød på problemer.

Ruud og Popko rakk å holde serven i hvert sitt game før det lille duskregnet tiltok og dommeren stoppet kampen for første gang. Nordmannen var i 3-2-ledelse da matchen igjen ble utsatt etter kort tid.

Etter lang ventetid måtte dommeren til slutt be Ruud og Popko om å gå tilbake til garderoben. Det er mørke skyer over banen i Melbourne, og det kan gå mot at spillet først blir gjenopptatt lørdag.

Fra før hadde kvalifiseringskampen allerede blitt flyttet flere timer på grunn av fredagens dårlige vær.

Ruud vil være et siste hinder unna 1. runde i Australian Open om han slår ut Popko. 19-åringen fra Snarøya har aldri klart å kvalifisere seg for en Grand Slam-turnering tidligere.

I 1997 var hans far Christian Ruud svært nær en kvartfinaleplass i Australia. Han deltok i Grand Slam-turneringer totalt ti ganger i løpet av sin karriere.

Populært